Florin Halagian a murit. Dragomir: A fost uriaș!

Fostul preşedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, a declarat că Florin Halagian, care a decedat la vârsta de 80 de ani, a fost unul dintre cei mai valoroşi cinci tehnicieni pe care i-a avut România.

"Dumnezeu să-l odihnească! Un mare antrenor, un caracter ales, am colaborat extraordinar cu el, un tată de familie formidabil, un om cu care puteai să te înţelegi. A fost în primii cinci antrenori ai acestei ţări în decursul istoriei. Şi mă refer la activitatea lui de la Steaua, marea echipă a Stelei a fost făcută de el, Argeşul a obţinut rezultate deosebite cu el în cupele europene, la Victoria a fost extraordinar, la Dinamo, la fel, peste tot a avut rezultate. Absolut peste tot a avut rezultate", a declarat Dragomir pentru Agerpres despre antrenorul cu care a colaborat de-a lungul timpului.

Fostul mare antrenor Florin Halagian a deceat, luni, la vârsta de 80 de ani.

Halagian, născut pe 7 martie 1939, a adus singurele titluri de campioană a României din palmaresul echipei FC Argeş, în sezoanele 1971-72 şi 1978-79 ale Diviziei A.

A mai câştigat titlul de campion cu Dinamo Bucureşti în sezonul 1991-92.

Halagian a avut o contribuţie importantă la construirea echipei de aur a Stelei, care a câştigat Cupa Campionilor Europeni în 1986, menţionează sursa amintită.

Pe 25 martie 2008, Florin Halagian a fost decorat de preşedintele României, Traian Băsescu, pentru toată activitatea şi pentru formarea tinerelor generaţii de campioni cu Meritul sportiv Clasa a III-a.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel