EXCLUSIV  Florin Cîţu, audiat. Daniel Zamfir: Haideți să-i vedem lista!

Daniel Zamfir
Daniel Zamfir

Sentorul Daniel Zamfir a anunţat că marţi, 4 februarie, Florin Cîţu, ministrul Finanţelor, va fi audiat în Parlament.

Senatorul Daniel Zamfir a evidențiat, pentru DC News, ce îl așteaptă pe ministrul Finanțelor, Florin Cîțu, la audierile de marți din Parlament, la care ministrul a fost încă o dată somat să vină pentru a răspunde la câteva întrebări cheie.

'Este obligația lui să vină la audierile de mâine în comisiile reunite economică şi de buget-finanțe. Dacă va mai fugi încă o dată, nu ar fi nici asta o surpriză pentru mine, având în vedere că și la comisia de anchetă a Senatului, unde era direct implicat în manipularea ROBOR, a evitat să vină pentru a da socoteală. Este posibil ca și acum să facă același lucru, din aceleași considerente, pentru că știe foarte bine ce a făcut în legătură cu împrumuturile făcute la ministerul de Finanțe. Și nu doar aceasta! Mai sunt anumite lucruri pe care voi dori să le ridic mâine, la audieri”, a zis senatorul pentru DC News.

Cazul Vîlceanu

'Vom discuta și despre presiunile pe care le-a făcut asupra conducerii Finanțelor Publice din Gorj care a 'îndrăznit' să facă plângere penală împotriva societății tatălui domnului Vîlceanu, care era suspectă de evaziune fiscală. Pentru că au 'îndrăznit' cei de la Finanțe să facă acest lucru, domnul Cîțu i-a eliberat din funcție. Vom întreba și multe alte lucruri!', a mai spus Daniel Zamfir pentru DC News.

'Nu am nicio îndoială! Este clar că împrumuturile pe care le-a făcut sunt cu probleme. Nu poate justifica suma uriașă pe care a împrumutat-o pe o perioadă foarte lungă. Abia aștept să văd lista persoanelor pentru care a făcut acele rambursări de TVA. Dânsul a împrumutat 4 miliarde de euro ca să plătească niște facturi unor clienți politici. Haideți să vedem care este lista societăților cărora domnul Cîțu le-a făcut rambursări de TVA, căror angajați ai căror societăți le-a plătit acele concedii medicale. Sunt multe lucruri de discutat mâine. Prin urmare, va fi de mare interes audierea de mâine!' a precizat senatorul PSD, Daniel Zamfir, pentru DC News.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel