Florin Chilian, la un pas să fie declarat nebun

Florin Chilian a povestit un episod mai puțin obișnuit din viața lui, când a fost la un pas de a fi declarat "nebun cu acte în regulă".

"Atunci au vrut să mă declare nebun cu acte în regulă, ca să îmi poată desface contractul de muncă. De ce? M-am certat cu toți, mai puțin cu șeful meu, inginerul Dumitru Botez cu care am avut o relație specială. I-am făcut de c... cu toată doctrina lor, am făcut mișto de limbajul lor de lemn, am intrat în ședință peste ei... Acum, pe bune, numai un "nebun" ar fi avut curajul să ia peste picior tovarășii și limba lor de lemn.

O lună întreagă, zi de zi, eram dus cu mașina, însoțit de unul de la întreprindere, la Policlinica Titan, secția psihiatrie. Mi-au pus fel de fel de întrebări, electrozi pe cap, chestii de-astea. La final, unul din doctori m-a felicitat, mi-a spus că este bucuros că m-a cunoscut și că ar fi bine să plec din țară. Diagnosticul a fost "sănătos clinic". M-am dus la ăia care mă pândeau și mi-am dat singur demisia", a scris Florin Chilian pe blogul său, chilian.ro.

Vezi și: Anca Sigartău, la un pas de moarte: Nu mai am foarte mult timp

ANM, prognoza meteo pentru două săptămâni. Se întoarce iarna!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
NoMy - smt4.3.1
pixel