Urmărește emisiunea live


Florin Chilian, atac la Adrian Enache și Mihai Pocorschi: „O indiscreţie jegos de grosolană"

Florin Chilian i-a criticat dur pe  Adrian Enache şi Mihai Pocorschi, prin intermediul unui mesaj pe Facebook. Artistul a afirmat că cei doi se folosesc de drama prin care trece familia Cotabiţă pentru a se promova, de fapt, pe ei înşişi.

Florin Chilian a reacţionat după ce Adrian Enache şi Mihai Pocorschi au făcut o serie de declaraţii prin care ar fi dat de înţeles că Gabriel Cotabiţă nu mai are mult de trăit.

Într-un mesaj publicat pe Facebook, Chilian a afirmat că cei doi artişti nu urmăresc decât să obţină popularitate, folosindu-se de drama prin care trece familia Cotabiţă.

„Decât cu aşa prieteni apropiaţi, mai bine fără", a scris Florin Chilian pe reţeaua de socializare. „Adrian Enache şi Mihai Pocorschi... bieţi nemernici care nu ţin cont de drama sufletească a familiei. (...) Dacă ar fi avut un concert profitau de ocazie să-l anunţe şi pe ăla în context, dar n-au. Las' că poate le vin cântări acum, în urma indiscreţiei jegos de grosolane pe care au făcut-o", a adăugat el.

Citește și: Adrian Enache, după declarațiile făcute despre Cotabiță: Îmi cer scuze

Reacţia lui Florin Chilian vine în contextul în care Adrian Enache a declarat, în timpul unei emisiuni televizate, că „nu se mai poate face nimic" pentru Gabrie Cotabiţă, scrie presa tabloidă.

„Noi ne rugam pentru Gabi, doar că, din păcate, nu mai avem de ce... Am vorbit cu Mihai Pocorschi, iar medicii au spus că lui Gabi nu-i mai funcţioneaza creierul şi că a intrat în moarte cerebrală. Din păcate, nu se mai poate face nimic acum", a spus Enache.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel