Florin Busuioc, primele declarații după infarct: Înfiorător! Să nu faceți asta

Florin Busuioc
Florin Busuioc

Florin Busuioc, îndrăgitul prezentator meteo, a vorbit despre ceea ce i-ar fi putut provoca infarctul și le recomandă tuturor să se lase de fumat. 

"Cred că am fumat cam mult toată perioada asta. Nu mai fumez acum, nu mai simt nevoia să fumez. Am fumat 40 de ani, groaznic, ceva înfiorător. Să nu faceți asta", a spus Busu, potrivit stirileprotv.ro

Prezent în emisiunea La Măruță, Florin Busuioc a vorbit despre ziua în care a făcut infarctul:

”Am primit o grămadă de semnale de la oameni. Și pe stradă, că acum trebuie să ies să mă plimb ușor, oamenii îmi spun ”bine că ești bine”. Sunt pregătit să spun vremea. Nimic din ziua respectivă nu îmi aduc aminte absolut nimic. Dimineață am fost la PRO, am făcut știrile, după care după-amiază am plecat la Craiova, am jucat piesa de teatru, am terminat. După spectacol mi s-a făcut rău și înțeleg că la un moment dat regizorul m-a întrebat dacă sunt bine și am zis un calciu, un magneziu, simțeam că sunt slăbit”.

Prezentatorul meteo recomandă tuturor să nu mai fumeze.

 ”Dacă puteți să nu fumați, nu fumați. Fumam 3 pachete pe zi. Nu era o plăcere, era un impuls, pentru gest și cine știe pentru ce altceva. (…) Nu am rămas cu nicio sechelă la cap, ăsta e marele câștig. Dacă dormeam, acolo eram, nu mă mai ridicam. Cred că o să am ceva mai multă grijă de mine, o să mă odihnesc ceva mai mult. Asta cu odihna la mine nu prea a funcționat. Tot timpul eram în priză, aveam ceva de făcut”, a mai declarat Busu în emisiunea lui Cătălin Măruță.

Vezi și: Florin Busuioc, din nou la Pro TV. Prima imagine după ce a fost externat

 Florin Busuioc, EXTERNAT! Informații de ultimă oră

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel