Florin Buicu, PSD: Guvernul Cioloș, măsuri împotriva românilor

Președintele Comisiei pentru Sănătate și familie în Camera Deputaților, Florin Buicu, salută decizia Curții Constituționale care a dat liber legii care mărește salariile bugetarilor. Deputatul PSD consideră că de-a lungul timpului, guvernul tehnocrat a luat decizii numai împotriva românilor. 

Curtea Constituțională a decis!
Măririle salariale decise de Parlament, din educație, sănătate și asistență socială sunt perfect constituționale!
Guvernul Cioloș pierde a doua oară la Curtea Constituțională, atacând modificările legislative decise de Parlament în domeniul sănătății! Modificările, promovate de PSD, arată că educația și sănătatea sunt priorități asumate.

Prima dată când guvernul Cioloș a pierdut a fost când au atacat modificarea decisă de Parlament de acordare a stimulentelor pentru personalul medical.
A doua oară când guvernul Cioloș a pierdut este decizia de mărire a salariilor începând cu 1 decembrie 2016 în sănătate și asistență socială, luată de Parlament, înainte de campania electorală.
Iată că Parlamentul mult hulit a luat decizii perfect constituionale, iar guvernul "tehnocrat" se dovedește a câtă oară că a luat decizii împotriva românilor," se arată în comunicatul deputatului PSD, Florin Buicu.

[citeste si] 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel