Florin Bratu anunță schimbări radicale la Dinamo

Dinamo - Florin Bratu
Dinamo - Florin Bratu

Florin Bratu a fost prezentat la Dinamo București, în calitate de antrenor oficial. 

În cadrul conferinței de presă, antrenorul în vârstă de 38 de ani a vorbit despre obeictivele echipei și despre situația neplăcută prin care trece clubul.

Fost antrenor la Dinamo U19 și România U18, Bratu a declarat că dorește să promoveze la Dinamo mai mulți jucători tineri și crede că această strategie poate avea mare succes.

„Pot da o față nouă clubului. Mă gândesc să întinerim puțin echipa. Creșterea de jucători tineri este foarte importantă și am curajul să fac și astfel de lucruri. Cred că se pot realiza lucruri interesante cu această echipă", a promis Florin Bratu.

 

Mai mulți tineri, alt sistem de joc și alt căpitan

Bratu a anunțat că obiectivul care a rămas în picioare la Dinamo pentru acest sezon este Cupa României.

„Am contract un an și jumătate, dar sper la cât mai mult. Sunt la început de drum, mi-am propus lucruri frumoase, însă am nevoie de sprijinul tuturor. Sper să fie și suporterii alături de echipă. Cupa României este obiectivul, suntem în sferturi și vrem să mergem până la capăt, dar vrem să fim și cât mai aproape de locul 7 în campionat", a declarat Bratu. 

Bratu se gândește să schimbe sistemul de joc și căpitanul.

„Vreau să cunosc mai bine echipa și lotul de jucători și voi decide dacă schimb sistemul. E posibil să schimb și căpitanul, dar nu asta e foarte important acum. Cel mai bun psiholog de la echipă voi fi eu. Îmi place comunicarea, îmi plac lucrurile transparente. Eu iau toate deciziile, îi pot ajuta din toate punctele de vedere pe jucători", a declarat antrenorul dinamovist.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel