FLORII 2019. FELICITĂRI de FLORII, MESAJE frumoase pentru cei dragi

FLORII 2019. FELICITĂRI de FLORII, MESAJE frumoase pentru cei dragi
FLORII 2019. FELICITĂRI de FLORII, MESAJE frumoase pentru cei dragi

Marea Sărbătoare a Intrării Domnului în Ierusalim are loc în duminica dinaintea Învierii Domnului, ziua fiind cunoscută şi sub numele de Duminica Floriilor sau Duminica Stâlpărilor. În ziua de Florii, își sărbătoresc ziua de nume toți cei care poartă nume de floare, dar și pe cei care îi cheamă Florin, Florina, Florentina. 

Începând cu ziua de Florii (Duminica Intrării în Ierusalim a Domnului) se intră în ultima săptămână a Postului Paştilor, numită Săptămâna Patimilor (Săptămâna Mare), în care creştinii se pregătesc să întâmpine marea sărbătoare a Învierii Mântuitorului Iisus Hristos.

FLORII 2019. FELICITĂRI de FLORII, MESAJE frumoase. Dacă nu știți ce mesaje să trimiteți cu ocazia zilei de Florii celor care-și sărbătoresc ziua onomastică, iată câteva idei:

De ziua numelui îți dăruiesc toate florile din lume însoțite de sănătate, fericire, multe bucurii și belșug. La mulți ani!

Totul pe lume se schimbă, doar florile se deschid în fiecare primăvară... Pentru că eşti minunat/ă, toate florile din lume îţi urează 'La mulţi ani!'

Drumul vieţii tale să fie presărat cu flori: cu ghiocei ca să îţi păstrezi sufletul tânăr şi curat, cu trandafiri ca să fii veşnic iubit/ă şi cu margarete pentru a-ţi aminti mereu să zâmbeşti. La mulţi ani de Florii!

FLORII 2019. FELICITĂRI de FLORII, MESAJE frumoase. De ziua ce-ţi surâde-n prag/ Şi-i porţi frumosul nume/ Eu îţi doresc tot ce-i mai drag/ Şi mai frumos pe lume.

Ziua numelui să-ți fie plină de realizări și să te bucuri mereu de orice lucru frumos din viața ta! La mulți ani!

Dacă toată lumea îți dorește ca această zi să fie una minunată, eu îți urez ca toate zilele ce urmează să fie pline de bucurii și realizări și să-ți umple sufletul de voie bună. La mulți ani!

FLORII 2019. FELICITĂRI de FLORII, MESAJE frumoase. Cele mai frumoase flori, cele mai sincere urări pentru o zi minunată și un an plin de realizări. La mulți ani înfloritori!

Flori frumoase să răsară-n calea ta, zile lungi și fericire îți doresc din partea mea. La mulți ani de ziua numelui!

Îţi doresc ca această zi minunată de primăvară să fie urmată de altele mult mai frumoase şi mai deosebite, pline de bogăţie sufletească şi nu numai. La mulţi ani!

 (w670)

(w670)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel