Florian Coldea (SRI) nu va fi schimbat din funcție - surse

Foto: ziuanews.ro
Foto: ziuanews.ro

Directorul interimar al SRI, Florian Coldea, nu va fi schimbat din funcție ca urmare a declarațiilor Elenei Udrea, spun surse din Administrația Prezidențială citate de blogul jurnalistului Radu Tudor.

"Afirmațiile făcute de Elena Udrea, chiar dacă sunt grave, nu pot ține loc de probe. Doar organele judiciare pot aduce noutăți, iar legea e clară. Până când nu apar acuzații oficiale, conducerea SRI nu are nici o problemă. Președintele Iohannis va respecta ad-literam legea", au precizat sursele autorizate.

Alina Bica l-a acuzat pe Florian Coldea (SRI) în fața judecătorilor

Jurnalistul Radu Tudor a adăugat, într-o intervenție telefonică la Antena 3, că "în momentul de față nu se pune problema unor măsuri administrative în ceea ce-l privește pe generalul locotenent Florian Coldea. Aceste măsuri ar putea fi luate doar în cazul în care secția miltară a DNA, condusă de gen. Alexandru, s-ar sesiza în urma denunțului făcut de Elena Udrea și ar lua unele măsuri; adică ar începe urmărirea penală, ar dispune măsuri judiciare împotriva gen. Coldea, ceea ce în momentul de față înțeleg că nu s-a întâmplat, chiar dacă Elena Udrea a făcut un denunț".

General-locotenent Florian Coldea a fost numit prim-adjunct al directorului SRI la data de 27 iulie 2005. El a devenit, la începutul acestei săptămâni, directorul interimar al Serviciului, ca urmare a demisiei lui George Maior.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel