Flori de 8 Martie. Ce buchet să-i dăruiești de Ziua Femeii. Este strict interzis!

Ema Apostu / 08 Martie 2019 / 11:40

Flori de 8 Martie. Ce buchet să-i dăruiești de Ziua Femeii. De 8 martie, barbatii se straduiesc sa le fac surprize cat mai placute femeilor din viata lor. Insa, de multe ori, un simplu buchet de flori este tot ce isi doresc. Spunem simplu pentru ca doa o anumita floare se ofera in aceasta zi. Despre ce este vorba?

Flori de 8 Martie. Ce buchet să-i dăruiești de Ziua Femeii. Nu orice buchet de flori poate fi oferit de Ziua Femeii. Există o floare anume care ar trebui oferită de 8 Martie, potrivit tradiției. Vorbim despre simbolul dedicat Zilei Internaționale a Femeii, într-o varietate de culori vii.

Flori de 8 Martie. Ce buchet să-i dăruiești de Ziua Femeii. Dacă doriți să faceți cadou iubitei, soției, puteți opta pentru un buchet clasic de lalele roșii. Dacă dăruiți buchetul mamei, puteți alege lalele violet, simbolizând respectul. Pentru fiică, puteți alege lalelele albe, simbol al purității.

Flori de 8 Martie. Ce buchet să-i dăruiești de Ziua Femeii. Se spune că, de 8 Martie, bărbații nu trebuie să se certe cu femeile. Sunt strict interzise certurile în această zi. Potrivit tradiției, neînțelegerile de Ziua Femeii atrag ghinionul asupra familiei.

Vezi și: 8 Martie. Cele mai frumoase melodii pentru mama. Trebuie să i le dedici!

Delia, promisiune pentru mama: "Nu mi-am imaginat!". Cel mai emoționant moment - video