Florentin Pandele, terorizat de protestatari: Ne-am trezit cu el acasă. Voia să facă baie

Gabriela Firea-Florentin Pandele
Gabriela Firea-Florentin Pandele

Invitat la emisiunea lui Victor Ciutacu, Florentin Pandele a făcut primele declaraţii după ce protestatarul Ceauşescu i-a terorizat familia.

Florentin Pandele a spus la România Tv că protestatarul "Ceauşescu" îi terorizează familia de câteva luni de zile. Acesta a povestit cum s-a trezit cu Ceauşescu acasă la el, spunând că vrea să facă baie. Soţul Gabrielei Firea a mai spus că întreaga sa familie este terorizată de renumitul protestatar. 

"În urmă cu câteva luni de zile, acest personaj a venit acasă la noi. Mi-a speriat copiii, soacra mea era acasă. A vrut să facă baie. A intrat pe proprietate, cred că dacă s-ar fi întâmplat asta în SUA, proprietarul ar fi luat o decizie decisivă. Noi nu eram acasă, erau copiii şi cu soacra mea. A început să dea dintr-o talangă, a început să ţipe, a spus că trebuie să-i deschidă doamna Firea ca să facă baie- Spunea că nu are apă caldă în Bucureşti. A făcut postarea, nu s-a întâmplat absolut nimic", a spus Florentin Pandele la emisiunea lui Ciutacu.

Soţul Gabrielei Firea spune că, cel mai probabil, "Ceauşescu" este plătit de cineva.

"Cred că i se dau comenzi (...). Am trecut cu vederea, nu am făcut la momentul respectiv plângere (...).", a spus Florentin Pandele.

"Era mieluşel"

"Am avut o discutie cu respectivul domn, era mieluşel. Mi-a spus că a crescut la casa de copii, i-am spus că am crescut pe mare. I-am spus că îl rog din suflet să nu-mi mai agreseze soţia, să nu-mi mai agreseze copiii. I-am spus: domnule, te rog din suflet, te implor, soţia mea a suferit în ultimele sase luni mai multe intervenţii chirurgicale. La sfârşitul lunii martie a suferit o intervenţie foarte complicată. La sfârşitul lunii iunie va suferi o altă intervenţie chirurgicală", a mai spus Florentin Pandele.

Primarul din Voluntari nu a vrut să dezvăluie cât de gravă este starea de sănătate a Gabrielei Firea. 

"M-a rugat Gabi să nu mai aduc în discuţie acest subiect. Eu de opt luni de zile dorm câteva ore pe noapte. Îmi păzesc soţia şi mă trezesc şi mă uit la ea. L-am rugat din suflet, după ce s-a luat de Gabi la CEX PSD.ului. L-am sunat, mi-a închis telefonul, m-a înregistrat, ştiam că mă înregistrează. Am avut o discuţie cu el de 20 de minute după discuţia care a apărut pe net", a mai spus soţul Gabrielei Firea. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel