Flashmob: România condamnată la tăcere. PROTEST 17 decembrie, duminică

Duminică, 17 decembrie, protestatarii trec la alt nivel. Vom avea un flashmob.

"Duminică încercăm și altceva. Haideți să ne strângem cu toții la ora 15.00 în Piață Victoriei și să facem cel mai mare flashmob pentru susținerea Justiției. După ce ne strângem, ne punem cu benzi negre pe ochi și stăm în tăcere 30 de minute. Fără să vedem, fără să putem spune ceva. Neputincioși. Așa cum va deveni Justiția în România. Gestul nostru va susține petiția "Toți pentru Justiție" și va ajunge prin televiziuni și pe internet la întreagă Românie. Mesajul va fi pașnic, puternic și clar: "După adoptarea legilor justiției, magistrații din România vor deveni neputincioși în față furtului, abuzului și violenței grupurilor infracționale din România. Și la fel vom deveni noi toți. Opriți modificarea legilor justiției".

Te rugăm să ne lași numele tău ca să știm cu cine ne vedem duminică la ora 15.00 în Piața Victoriei. În plus, dacă ne lași emailul, vom putea să-ți scriem despre logistica și organizarea la fața locului a evenimentului.

[citeste si]

Eveniment co-organizat de 600000 pentru Rezistență, Corupția Ucide, Asociația Civică Profest, Declic (listă în curs de actualizare)", se arată în descrierea evenimentului care va avea loc duminică, 17 decembrie. AICI vă puteți lăsa datele de contact în cazul în care vreți să participați la flashmob.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel