Flagrant pentru mită în Dolj. 1000 de lei pentru un dosar penal

Un bărbat de 64 de ani a fost prins în flagrant în timp ce oferea unui polițist 1.000 de lei ca să nu îi facă dosar fiului său, prins băut la volan. Polițistul a refuzat banii, iar Serviciul Anticorupție Dolj a organizat un flagrant. Bărbatul este cercetat sub control judiciar pentru dare de mită.

Potrivit unui comunicat al Serviciul Judeţean Anticorupţie Dolj, un echipaj de poliție a oprit, duminică, în trafic, pe DN 6B, în comuna Goieşti, județul Dolj, un bărbat care conducea un autoturism, aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice.

Oferta iniţială, mai mare

Acesta a fost dus la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Craiova, unde a refuzat recoltarea probelor biologice, iar tatăl acestuia, care a ajuns ulterior la spital, a promis ofițerului de poliție 3.000 de lei şi produse alimentare pentru a nu constata infracţiunea săvârşită de fiul său. Oferta a fost refuzată de polițist.

„Ulterior, la sediul IPJ Dolj, unde conductărul auto a fost condus în vederea întocmirii actelor de constatare a infracţiunii, tatăl acestuia a reiterat oferta și a oferit polițistului suma de 1.000 de lei, din cei 3.000 lei promişi. Și de această dată polițistul a refuzat categoric şi a anunţat şeful ierarhic, precum şi DGA - Serviciul Judeţean Anticorupţie Dolj, continuând să întocmească actele de constatare a infracţiunii. Ca urmare a sesizării, tatăl conducătorului auto a fost prins în flagrant imediat după ce a dat suma de 1.000 de lei ofiţerului de poliţie", se arată în comunicat, conform Mediafax. 

Bărbatul acuzat de dare de mită a fost reținut inițial pentru 24 de ore, iar apoi Tribunalul Dolj a dispus cercetarea sub control judiciar.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel