Urmărește emisiunea live


Flagrant pe Centura Capitalei. Cannabis, cocaină, pistoale cu glonț. Ce a urmat

DIICOT
DIICOT

Flagrant pe Centura Capitalei!

Procurorii DIICOT au identificat, în urma unui flagrant pe Centura Capitalei, două valize în care se aflau cannabis, cocaină și două pistoale cu glonț. La domiciliul suspecților, anchetatorii au găsit, din nou, droguri, în valoare totală de aproape 600.000 euro.

Procurorii DIICOT București au reținut un bărbat în vârstă de 37 de ani, pentru trafic de droguri de risc și mare risc. Polițiștii rutieri l-au oprit, miercuri, pe bărbat (B.S.V) pe Șoseaua de Centură a Capitalei, respectiv la intersecţia DN3 cu DNCB, județul Ilfov, iar în urma verificării mașinii, aceștia au identificat în portbagaj 25 kilograme cannabis, 1,5 kilograme heroină, 37 grame cocaină.

Ulterior, în aceeași zi, procurorii DIICOT împreună cu ofițeri de poliție judiciară Ilfov au organizat un flagrant în orașul Voluntari.

„În urma controlului efectuat asupra autoturismului, au fost găsite 2 genți de voiaj în care se aflau cannabis, cocaină și 2 pistoale cu glonț. Cu ocazia perchezițiilor domiciliare efectuate în cauză, au mai fost identificate şi ridicate, în vederea continuării cercetărilor, cantitatea de aproximativ 22 kg cannabis şi 300 grame cocaină, 47 de cartușe cu glonț deținute ilegal, un cântar electronic, 9 telefoane mobile, precum și suma de 73.350 de lei, 11.400 de euro, 1.000 GPB și 500 USD. Valoarea de piață a drogurilor este de aproximativ 587.000 euro", anunță DIICOT.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel