Fiul lui Paul Lambrino, operat de urgență

Prințul Paul și Prințesa Lia, alături de micuțul Carol Ferdinand
Prințul Paul și Prințesa Lia, alături de micuțul Carol Ferdinand

Fiul lui Paul Lambrino a fost operat, de urgență, în timpul unei vacanțe în Veneția, după ce geamul unei uși i-a căzut pe tot corpul.

În timp ce se juca alături de prietenii săi într-o cameră special amenajată, ușa s-a blocat din cauza curentului. Micuții, speriați de situație, au încercat să deschidă ușa, dar geamul a cedat și a căzut în întregime pe Carol Ferdinand.

„Cei mici erau supravegheați de doi adulți, dar totul s-a petrecut extrem de rapid. De la spargerea geamului, până am intervenit a durat doar câteva secunde. Am sunat de urgență la salvare. Prințesa Lia, care are calificare în acordarea primului ajutor, a făcut din eșarfa de la gât bandană pentru Carol, astfel încât să amelioreze puțin situația până la intervenția specializată. Autoritățile din Veneția s-au mișcat extrem de rapid, un echipaj de medici a ajuns la fața locului în doar zece minute.Ambulanța a ajuns pe apă la palatul situat lângă cel mai mare canal din Veneția”, a declarat Paul Lambrino, într-un comunicat. 

Carol Ferdinand, operat de urgență, în spitalul din Veneția

„Am fost norocoși, Carol s-a comportat ca un erou și s-a recuperat rapid. A fost operat în ziua accidentului, iar echipa de medici italeni s-a comportat exemplar. Au fost uimiți și ei de cât de repede și-a revenit Carol. Aceștia ne-au explicat că micuțul Carol este un luptător și că are un corp foarte puternic”, a spus Paul Lambrino. 

Vezi și: Delia Antal, actrița româncă din anturajul Prințului Albert de Monaco

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel