EXCLUSIV  Fiul lui Rațiu și-a găsit liniștea, într-un loc mirific din Turda

Există persoane pe care când le întâlnești, îți dai seama că e un privilegiu.

Căsătorit cu Pamela Russo, fosta soție a lui Demis Russos a găsit iubirea profundă

Așa s-a întâmplat și când l-am cunoscut pe Indrei Rațiu, fiul lui Ion Rațiu, un boier de altă dată, un om rasat, liniștit, detașat. La Turda am descoperit un loc parcă uitat de lume, o oază de liniște și pace, un loc mirific plin de verdeață și pace. Camere mobilate clasic, elegante cu bun gust. Fiul lui Ioan Rațiu este cel care și-a deschis această pensiune, dacă îi putem spune așa.

Un complex de case boierești ce amintește de aristocrația de altădată, de o lume de viță nobilă parcă uitată. Găsești în grădină papagali și niște păuni foarte frumoși. 

Camerele și grădina, opera Pamelei, care a lăsat totul pentru România

Toate aceste aranjamente ale camerelor și grădinii sunt opera soției sale, Pamela Russos Rațiu, de origine americană, ce se pare că s-a îndrăgostit nu numai de jumătatea ei, ci și de România.

În 2001, când a venit aici pentru prima dată, s-a îndrăgostit pe loc de Turda, pe care îl consideră cel mai frumos și unic oraș din lume.

Pamela a lucrat cu Robert de Niro

Aici a întâlnit și iubire, adică pe Indrei, de care s-a îndrăgostit pe loc și o consideră o întâlnire predestinată. Iar, acest loc mirific l-a amenajat cu suflet și gust. Pamela  este  actriță, a fost fotomodel și a avut afaceri pe care le-a condus cu succes și a fost măritată cu cântărețul Demis  Russos, a jucat cu Robert de Niro. A ajuns la Turda în România și are aici tot ce a visat.

Are un fiu din altă căsătorie de care e foarte mândru

Doamna care gătește pentru oaspeții conacului prepară cele mai delicioase mâncăruri. Totul natural și gustos. Indrei Rațiu este prezent permanent și își întâmpină cu bucurie oaspeții, povestindu-le despre istoria și amintirile familiei. Are un fiu din altă căsătorie care stă la Paris de care e foarte mândru și a cărui nuntă a fost de curând. Indrei e fericit și recunoaște,  cu mândrie, că între soția lui, pe lângă iubire, e și prietenie, e și o înțelegere specială ca între doi oameni echilibrați și inteligenți. O relație frumoasă și deosebită. E clar că au găsit calea fericirii și a împlinirii, ori tradiție și iubire.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel