Fiul lui Dincă, sub control judiciar. Oficial: Ce acuzații i se aduc

Daniel Dincă a fost pus sub control judiciar de Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 5, după ce a agresat mai mulţi jurnalişti la ieşirea din sediul CNA. 

Potrivit unui comunicat al Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5 Bucureşti, Daniel Dincă este cercetat penal pentru două infracţiuni de lovire sau alte violenţe (două persoane vătămate).

"Din probatoriul administrat în cauză şi în urma activităţilor de urmărire penală desfăşurate, până în acest moment procesual, a rezultat următoarea situaţie de fapt. La data de 17.12.2019, în jurul orei 15,00, în timp ce se aflau în spatele Ministerului Comunicaţiilor şi Societăţii Informaţionale din Bucureşti, B-dul Libertăţii, nr. 14, sector 5, inculpatul Dincă Gheorghe Daniel ar fi agresat-o fizic, lovind-o în zona capului pe persoana vătămată P.C. fără ca această persoană să necesite pentru vindecare zile de îngrijiri medicale, iar la aceeaşi dată ar fi agresat-o fizic, lovind-o în zona capului, pe persoana vătămată U.I.V. care a necesitat pentru vindecare 2-3 zile de îngrijiri medicale. În cauză faţă de inculpatul Dincă Gheorghe Daniel, Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 5 Bucureşti a dispus luarea măsurii preventive a controlului judiciar pe o durată de 60 de zile", spun procurorii.

Măsura, luată la cererea lui Bogdan Licu 

Iniţial, procurorii nu au luat nicio măsură împotriva fiului lui Dincă, însă ei s-au răzgândit după ce procurorul general interimar, Bogdan Licu, a cerut ca Daniel Dincă să fie cercetat sub control judiciar.

"Este un lucru inacceptabil ce s-a întâmplat. Astăzi se vor prezenta organele de poliţie cu o propunere pentru control judiciar faţă de domnul Dincă (Daniel - n.r.)", declara miercuri Licu, conform Agerpres. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel