Urmărește emisiunea live


Fiul disidentei Doina Cornea, despre Cioloș: L-am găsit, ieri, pe gardul meu!

În direct la Sinteza Zilei, fiul disidentei Doina Cornea, Leontin Iuhas, a comentat mesajul lui Dacian Cioloş cu privire la perioada în care acesta ar fi păzit-o pe mama sa. Leontin Iuhas a spus că declaraţiile liderului PLUS sunt hilare, dar şi că întâmplarea face ca şi acum, după atâţia ani, Dacian Cioloş să fie "agăţat de gardul casei". 

"Mi-a venit să râd pentru că dânsul afirmă că stătea după gard atunci şi întâmplarea a făcut că ieri l-am găsit pe gard, pe o hârtie publicitară bineînţeles, de campanie electorală. Dar a fost foarte ciudat că tocmai domnul Cioloş era lipit pe gardul meu", a declarat Leontin Iuhas. 

Vorbele fiului disidentei Doina Cornea au stârnit amuzamentul celor prezenţi în platoul Antena 3, alături de Mihai Gâdea. 

Leontin Iuhas a mai zis: ”Dacă domnul Cioloș a fost trimis în misiune să păzească o stradă... este normal, era militar, trebuia să execute. În schimb, ceea ce mi se pare ciudat este că domnul Cioloș a ajuns în trupele de securitate, că nu toată lumea ajungea să-și facă stagiul militar în trupele de securitate”.

Cioloş, paznicul Doinei Cornea în perioada comunistă

Fostul premier a povestit, acum câteva zile, că în armată a fost repartizat chiar în zona unde locuia Doina Cornea. 

„Când eram militar în termen la Cluj-Napoca - în 1988- am fost pus în situația, împreună cu alți tineri soldați cu care făceam armata obligatorie, să fac de pază la intrarea pe strada unde Doina Cornea era arestată la domiciliu sau să patrulez pe lângă statuile din oraș unde împrăștia manifeste împotriva regimului. Pornind de la acea experiență, câteva luni mai târziu am înțeles concret ce presupunea rezistența și determinarea în fața unui regim care putea însemna teroare pentru cei care îndrăzneau să gândească altfel, să gândească liber”, a povestit Dacian Cioloş. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel