Urmărește emisiunea live


Fiul cel mare al lui Marcel Pavel a luat examenul de Bacalaureat după contestații

Fiul cel mare al lui Marcel Pavel, care inițial picase examenul de Bacalureat, după contestații iată că a trecut cu bine de toate probele.

Richard Pavel are mari motive de bucurie. Tânărul a reuşit să obţină o medie de trecere la Bacalaureat, după ce a făcut contestaţie.

Iniţial, fiul lui Marcel Pavel a luat 5.9 la Română, 5.2 la istorie şi 6.85 la Geografie. Deşi toate notele erau de trecere, media finală a fost 5.98, la doar două sutimi de nota necesară pentru a promova examenul.

Astăzi însă, Richard şi-a mărit media. După ce a făcut contestaţie la Română, el a primit nota 6,95, ceea înseamnă că media finală a examenelor de la Bacalaureat a crescut de la 5,98 la 6,33.

"Richard este un copil foarte conștiincios și sensibil. A învățat, s-a pregătit foarte bine. Dar, pe cât este de conștiincios, pe atât este de emotiv. Dezamăgirea este și mai mare pentru el, că nu a luat examenul pentru două sutimi.

El a absolvit liceul cu premiul III și media generală 9.03, iar la pian a obţinut 9.85. E frustrant că nu a luat. Problema a fost tocmai la limba română, la care el s-a simțit pregătit cel mai bine. Este un copil mai special, care suferă... O să depune contestație", declara Marcel Pavel înainte de a depunde contestație.

VEZI ȘI: Un elev s-a sinucis după rezultatele la BAC. Ce-a urmat este incredibil

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel