”First Ladies”. Rolul Michelle Obama va fi jucat de Viola Davis. Cine e

Viola Davis va interpreta rolul lui Michelle Obama în seria First Ladies, produsă de rețeaua Showtime, anunță platforma Deadline.

Episoadele cu durata de o oră se petrec în Aripa de Est a Casei Albe unde au fost luate de-a lungul timpului cele mai importante decizii de la cel mai înalt nivel al politicii americane. Primul sezon al seriei se concentrează asupra unor figuri ca Eleanor Roosevelt, Betty Ford și Michelle Obama.

Viola Davis, născută în 1965, este o actriţă americană care s-a remarcat prin prestaţiile ei pline de încărcătură dramatică din filmele "Trafic" (2000), "Antwone Fisher" (2002) şi "Solaris" (2002). Performanţa ei din drama "Îndoiala/ Doubt" (2008), în care apare doar opt minute pe marele ecran, i-a adus o nominalizare la premiul Oscar la categoria "cea mai bună actriţă într-un rol secundar". A câștigat Premiul Oscar pentru rol secundar pentru prestația din pelicula "Garduri/ Fences" (2016), în regia lui Denzel Washington.

Actriţa a fost recompensată cu două premii Tony, un trofeu Obie și unul Theater World. Este prima actriță de culoare care a câștigat un trofeu Emmy pentru rol principal într-un serial dramă și prima actriță afro-americană laureată de cinci ori la ceremonia Premiilor Screen Actors Guild.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel