Firea: Voi merge după Dragnea oriunde va candida

Gabriela_Firea
Gabriela_Firea

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a vorbit despre informațiile apărute în presă cum că ar putea fi candidatul din partea Pro România la alegerile prezidențiale. 

Gabriela Firea este hotărâtă să îl urmeze pe Liviu Dragnea indiferent de poziția pentru care va candida.

La sfârșitul săptămânii, având în vedere că domnul Dragnea îmi face viața imposibilă la Primăria Capitalei și întreprinde toate măsurile prin care eu să nu îmi pot duce mandatul la bun sfârșit, încâlcând promisiunea de a sprijini Primăria Capitalei prin proiecte comune cu Guvernul, am spus la supărare că dacă tot îmi face dumnealui viața un calvar, o să vin și eu după dumnealui oriunde va candida. Nu știm dacă va candida la prezidențiale, deci nu am eu de ce să spun că merg acolo, dar și la Teleorman dacă va candida, eu îl anunț oficial că voi merge după domnia sa și mă voi înscrie. Măcar să fie și o alternativă la domnia sa și măcar să demonstrăm tuturor românilor că nu putem să facem rău în fiecare zi și să îi lăsăm pe alții în față să se expună pentru marile decizii politice luate de domnia sa și după să iasă senin să spună cum nu are nicio vină și nu e implicat. În acest context am făcut declarația și văd că s-a speculat, a afirmat Gabriela Firea.

Răspunsul primarului General al Capitalei a venit în contextul în care jurnaliștii au întrebat-o pe Gabriela Firea când va anunța dacă va candida la prezidențiale din partea partidului Pro România.

Vezi și: Gabriela Firea merge în instanță: Voi lupta până la capăt!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel