Firea: Voi candida indiferent de numărul de zile de vot. Nu vreau să fug

Firea
Firea

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a declarat sâmbătă, că va candida pentru un nou mandat ca primar general, „indiferent de numărul de zile de vot", pentru că decizia era luată înainte de a se afla câte tururi trei, patru, nouă de scrutin vor fi". Ea a zis că PNL nu are oameni „atât de valoroși".

„Indiferent de numărul de zile de vot trei, patru, cinci, nouă, voi fi candidat (la Primăria Capitalei - n.r), pentru că nu vreau să fug. Nu am motive să fug, nu-mi este ruşine cu activitatea mea, pentru că vreau să închei ceea ce am început şi vreau să deschid alte proiecte în mandatul următor", a declarat Gabriela Firea.

„Conducerea PSD, la nivel naţional, conducerea Bucureşti PSD, dar cred că cel mai important, hotărârea mea este de a candida pentru un nou mandat la Primăria generală a Capitalei, şi am făcut această declaraţie în urma consultării cu colegii şi cu familia, înainte de a se afla câte tururi trei, patru, nouă de scrutin vor fi", a completat ea, potrivit Mediafax.

Firea a mai zis că oamenii din PNL nu sunt „atât de valoroşi pe cât s-au prezentat".

„Prin urmare. nu pot să dau înapoi, doar pentru faptul că din cauza motivaţiei evidente, oamenii nu sunt atât de valoroşi pe cât s-au prezentat şi mă refer la cei de PNL. Încearcă alte subterfugii politice în ideea că vor câştiga pe această variantă, nu prin programe şi prin competenţă. Indiferent de numărul de zile de vot trei patru cinci nouă, voi fi candidat pentru că nu vreau să fug. Nu am motive să fug, nu-mi este ruşine cu activitatea mea pentru că vreau să închei ceea ce am început şi vreau să deschid alte proiecte în mandatul următor", a adăugat Firea sâmbătă după întâlnirea conducerii PSD cu preşedinţii Consiliilor judeţene şi primarii municipiilor de reşedinţă", a argumentat ea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel