Firea și Negoiță vs. Dragnea. Codrin Ștefănescu: Două variante posibile - EXCLUSIV

Codrin Ștefănescu
Codrin Ștefănescu

Secretarul general al PSD, Codrin Ștefănescu, a explicat, pentru DC News, care sunt variantele prin care se poate rezolva conflictul dintre conducerea PSD și primarii Gabriela Firea și Robert Negoiță. 

Codrin Ștefănescu exclude varianta potrivit căreia Guvernul și conducerea PSD să împlinească doleanțele primarilor Firea și Negoiță și vede rezolvarea scandalului în doar două situații.

„E foarte simplu, ori Firea și Negoiță înțeleg, într-un final, că amândoi au candidat sub sigla PSD și au fost sprjiniți și ajutați de o foarte mare parte dintre colegi în ceea ce înseamnă imaginea publică, campanie, dezbaterile de la televizor făcute pentru reușita lor și înțeleg că interesul partidului este acela de a nu ne bate joc de voturile pe care le-am primit, ori au o agendă proprie și atunci ne anunță cu curaj că au așa ceva și pleacă unde vor ei. 

Eu sunt convins că, în ultima perioadă, există o strategie pentru a enerva colegii din CEX pentru a lua o decizie radicală și pentru a-i exclude din partid. Dar nu vom face acest lucru, însă electoratul va judeca aceste lucruri foarte corect. Deocamdată, ceea ce fac ei se traduce într-un prejudiciu de imagine pentru ei, nu pentru PSD", a spus secretarul general al PSD.

  

VEZI ȘI: 

REACȚIE ȘOCANTĂ A UNUI PRIMAR DIN ROMÂNIA: GUVERNUL A OFERIT ADMINISTRAŢIILOR LOCALE UN MĂR OTRĂVIT

IOHANNIS, REFUZ OLGUȚA VASILESCU. ORBAN: O ÎNCĂPĂȚÂNARE

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel