Firea, semnale că Dăncilă ar fi fost AGRESATĂ FIZIC dacă mergea peste Iohannis

Firea
Firea

Gabriela Firea a explicat de ce Viorica Dăncilă nu a mers la BCU: Aveam semnale că vor putea avea loc agresiuni fizice.

Gabriela Firea a anunțat că Viorica Dăncilă a luat decizia de a nu merge la BCU, la dezbaterea organizată de Klaus Iohannis, deoarece în interiorul partidului, au fost semnale potrivit cărora „vor putea avea loc agresiuni" din partea susținătorilor președintelui, scrie Mediafax. 

„În momentul în care s-a tras concluzia de către doamna Dăncilă, de către staff-ul domniei sale că nu va exista o confruntare, au fost colegi care au sfătuit-o să meargă direct la BCU pentru a se prezenta la întâlnire cu unii dintre jurnaliștii selectați de Iohanni. Alți colegi de-ai noștri - au fost mai mulți - au venit cu opinia că nu ar fi bine să se întâmple așa ceva", a declarat Gabriela Firea, la Antena 3. 

Potrivit primarului Capitalei, au fost semnale în interiorul partidului că, în cazul în care Viorica Dăncilă se va prezenta la Biblioteca Centrală Universitară, vor „avea loc agresiuni fizice".

Firea: Ne puteam aștepta la mai multe lucruri neplăcute

„Până la urmă, ne puteam aștepta la multe lucruri neplăcute, urâte, din partea unora dintre susținătorii domnului Iohannis și să o fi pus pe doamna Dăncilă într-o situație jenantă, ceea ce nu merită. Nu merita să fie pusă într-o situațuie neplăcută, poate să fie martora unei agresiuni, nu doar verbale, ci și fizice. Aveam anumite semnale. Am avut astfel de semnale că vor putea avea loc agresiuni verbale sau chiar și fizice și atunci opinia noastră a fost de a organiza o întâlnire cu reprezentanții presei la care să nu selectăm niciun jurnalist", a explicat Firea.

Viorica Dăncilă a organizat, marți seară, la ora 18:00, la Palatul Parlamentului, o dezbatere la care au fost invitați toți jurnaliștii. Klaus Iohannis a avut o dezbatere similară, însă cu câțiva jurnaliști, la ora 19:00, la Biblioteca Centrală Universitară.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel