Firea, scrisoare pentru bucureșteni. Chirieac, primul comentariu

Gabriela Firea
Gabriela Firea

Gabriela Firea a transmis, sâmbătă, o scrisoare bucureştenilor în care anunţă că, prin proiectul de buget pe 2019, Primăriei i se taie 25% din buget. Primarul general precizează că i s-a motivat că s-au tăiat bani de la Primăria Capitalei pentru a fi alocaţi la sectoare. Legat de acest subiect, Bogdan Chirieac a avut o intervenție telefonică la Antena 3.

„Cu toată responsabilitatea, vă aduc la cunoştinţă că, prin Proiectul Legii Bugetului, publicat pe site de Ministerul de Finanţe, Capitalei României i se taie 180 milioane de euro, adică aproape 25% din buget! (...) Să ne întoarcem la realitate: cetăţenii au nevoie şi de autobuze, şi de curăţenie, şi de reparaţii la străzi, de sănătate, educaţie, parcuri etc. Nu cerşim nimic de la guvern”, a transmis Gabriela Firea.

„Nu știu cum e mai bine. Știu doar că, de la începutul mandatului doamnei Firea, din nefericire, nu s-au realizat în București investițiile necesare. Ca urmare, traficul în Capitală este un coșmar. Dacă banii aceștia se duc la sectoare și se lucrează un pic și la legislație, astfel încât primarii de sector să poată avea acces și pe bulevardele cu transportul în comun, fiindcă acestea țin de Primăria Capitalei, poate că o să fie mai bine.

Problema în București nu constă în subvențiile pentru mame, alocația de 500 lei ca să-ți cumperi o bicicletă, mâncarea mai bună sau mai rea în spitale. În momentul acesta, problema fundamentală din București este traficul. Iar aici nu s-a făcut absolut nimic", a spus, sâmbătă după-amiază, Bogdan Chirieac în cadrul unei intervenții telefonice la Antena 3. 

VEZI ȘI: Firea, scrisoare de ultimă oră înaintea CEX PSD. Atac dur

VEZI ȘI: Firea, scrisoare deschisă înaintea CEX. Ștefănescu: Îi transmit un singur lucru


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel