Firea s-a întâlnit cu Marian „Ceaușescu” după replicile din fața sediului PSD

Primarul General, Gabriela Firea, l-a primit, miercuri, în audiență pe Marian Tivilic Moroșanu, zis „Ceaușescu”, membru al Asociatiei 21 Decembrie. Acesta a avut mai multe solicitări și propuneri pentru revoluționari.

A propus ca la intrările în oraș să fie montate panouri pe care să scrie „București, oraș martir", potrivit decretului nr. 40/1990, privind măsuri pentru comemorarea eroilor Revoluției.

Totodată, Moroșanu a mai solicitat remontarea, în pasajul Universității, a plăcii comemorative care a fost demontată odată cu renovarea pasajului, care a avut loc în perioada 2007-2008.

Primarul General l-a asigurat pe acesta că problemele semnalate se vor rezolva cu celeritate, toate solicitările prezentate de acesta urmând a primi răspuns.

Referitor la alte probleme semnalate de Marian Tivilic Moroșanu, Firea a explicat că o parte din acestea vor fi soluționate de direcțiile de specialitate din cadrul Primăriei Capitalei, iar cele care sunt de competența altor instituții vor fi redirecționate pentru soluționare.

Amintim că, marți seară, Gabriela Firea a avut un schimb de replici cu protestatarul Marian Ceaușescu la ieșirea din ședința PSD.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel