Firea, răspuns pentru Orban pe tema RADET: Declaraţii de război, în ideea de a puncta politic. Bucureştenii nu rămân fără căldură

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a criticat în termeni duri afirmaţiile premierului Ludovic Orban cu privire la iminenţa falimentului RADET. 

"Replica mea este pe cât de simplă, pe atât de tristă. Avem, din păcate, un premier sadic, un premier care a fost viceprimar şi care, teoretic, ar trebui să cunoască problematica RADET-ului. Este unul dintre oamenii care indirect a contribuit la această situaţie, pentru că ani de zile conducerea RADET a fost asigurată de oameni din PNL. Puteţi citi din presa vremii, când Ludovic Orban care ii ameninţă pe bucureşteni cu sistarea căldurii, era viceprimar. În primul rând, îmi pun o întrebare. Justiţia din România nu mai este liberă? De unde ştie dl Orban ce se va întâmpla luni, ce va decide judecătorul în legătură cu planul de reorganizare al RADET? Eu nu cred că judecătorul va da curs ordinului pe care îl transmite înainte de primul tur al alegerilor domnul premier sadic Ludovic Orban", a spus primarul general. 

Declaraţiile despre RADET, cu substrat politic

"În al doilea rând, dacă RADET intră în faliment, automat şi ELCEN intră în faliment, deoarece aceste entităţi economice sunt interconectate,  nu pot funcţiona una fără cealaltă. Îl asigur atât pe dl premier, cât şi pe bucureşteni că nu are nicio legătură situaţia economico-financiară a unei regii cu livrarea de agent termic şi apă caldă, pentru că acestea reprezintă infrastructură critică, fiind asigurate de legi. Sunt declaraţii de război adresate mie pentru a ataca PSD-ul. De fapt, se doreşte a fi lovit candidatul nostru la alegeri, în ideea de a se puncta în primul tur de scrutin. E o tactică greşită, pentru că se doreşte manipularea oamenilor, dar eu cred că bucureştenii vor sancţiona astfel de derapaje ale oamenilor politici", a declarat Gabriela Firea la Antena 3. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel