Firea: Nu este legal şi moral. PSD să ia o decizie!

Gabriela Firea
Gabriela Firea

Primarul general Gabriela Firea a anunţat că va convoca săptămâna viitoare o şedinţă de Consiliu General, în cadrul căreia va fi supus din nou aprobării proiectul de hotărâre privind înfiinţarea Companiei Termoenergetica şi Companiei Energetica Servicii, după ce s-a aflat că unul dintre voturile exprimate aparţinea unui consilier municipal care se afla în conflict de interese.

"Îmi pare rău, chiar nu am ştiut de această situaţie, le-aş fi transmis colegilor mei că nu este legal şi nici moral să se propună rude în astfel de consilii de administraţie. Cu tristeţe spun că eu, nemaivând funcţii politice, nu s-a consulat nimeni cu mine în această direcţie. Dacă vă aduceţi aminte, s-a şi întârziat de la grupul PSD la acea şedinţă. Eu am venit şi am aşteptat circa 20 - 25 de minute, fiindcă au fost tot felul de discuţii pe aceste proiecte, inclusiv pe propunerile ca membri în CA. Este regretabil că astfel de oameni pătrund în funcţii publice.

Eu sper ca grupul PSD să ia o decizie în privinţa acestui consilier general. Şi, bineînţeles, în ceea ce ne priveşte, va trebui să reluăm votul pe acest proiect de hotărâre, pentru că există acest viciu pe care nu ni-l putem permite, să compromitem practic un proiect de hotărâre. Săptămâna viitoare (...) voi convoca o nouă şedinţă CGMB pentru a vota din nou acest proiect atât de important pentru Capitală. E păcat, e mare păcat. Eu sunt tristă că s-a putut întâmpla aşa ceva", a susţinut ea, în cadrul unei conferinţe de presă.

Vezi și: Clădiri risc seismic. Firea, anunț important pentru proprietari

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel