Firea: Nu am tolerat mediocritatea. Suntem caraghioși

 Vicepreşedintele PSD Gabriela Firea a declarat miercuri că a fost o decizie în interiorul formaţiunii social-democrate de a nu tolera, nici măcar pentru colegi, mediocritatea în actul guvernării. 

"Nu este un moment uşor, nu pot să spun că ne bucurăm că am trecut printr-o perioadă atât de dificilă, (...) dar a fost, dacă vreţi, o decizie pe care am luat-o, aceea de a nu tolera nici măcar pentru colegii noştri mediocritate în actul guvernării, suficienţa în a-i trata pe colegii care îţi aduc anumite argumente că lucrurile privind treburile Guvernului nu sunt pe făgaşul normal şi nu ţin cont de calendarul de guvernare asumat în faţa tuturor românilor", a spus Firea la Antena 3. 

Gabriela Firea a menţionat că există mecanisme interne extrem de clare pentru fiecare formaţiune politică atunci când are de rezolvat o dispută, o problemă. 

"Nu cred că e normal ceea ce s-a sugerat din partea domnului Grindeanu, care făcea apel la convocarea Congresului, ca în fiecare an PSD să organizeze alegeri de preşedinte. Avem preşedinte ales de toţi membrii? Da. Să-şi încheie mandatul! De ce trebuie lună de lună să ne precipităm să vrem să facem alegeri? Suntem caraghioşi. Guvernăm sau intrăm în competiţie?", a adăugat Firea, conform Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel