Firea, marea împăcare cu Dragnea: Las orgoliul politic. Nu voi ezita să merg acolo

Gabriela Firea
Gabriela Firea

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, marți, a declarat că, în vremuri de „restriște”, este nevoită să lase la o parte orgoliile și supărările politice. De asemenea, a spus că lasă la o parte „supărările” avute cu Liviu Dragnea, președintele PSD, pentru că pune mai presus interesul bucureștenilor.

„Că ne certăm între noi este una și poate peste 8-9 luni ne împăcăm, dar deasupra tuturor scandalurilor stă interesul cetățenilor. Poate că ești primar, ministru, consilier, premier, președinte de partid sau al unei Camere a Parlamentului, dar când este vorba despre interesul cetățeanului trebuie să trecem peste toate”, a spus, marți, Gabriela Firea.

„Dacă aș fi procedat altfel, cu siguranță chiar cetățenii ar fi considerat și mi-ar fi spus mâine, poimâine că pun deasupra interesului lor, supărările mele, emoțiile mele, iar asta nu este în interesul cetățenilor”, a adăugat primarul general.

„În ceea ce îi privește pe bucureșteni, las totul de la mine pentru a putea debloca proiectele din București (...) Las la o parte orgoliul politic și nu voi ezita să merg acolo unde trebuie să merg, fără a-mi călca în picioare principiile, pentru a rezolva situația din Primăria Capitalei", a mai declarat Gabriela Firea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel