Firea, la șefia PSD: Colegii mi-au spus că eu aș fi cea mai potrivită

Firea
Firea

Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, a primit propuneri din partea colegilor din PSD să preia șefia partidului.

Au fost colegi care mi-au spus că sunt cea mai potrivită și că ar trebui să îmi asum această poziție foarte dificilă într-un moment greu al PSD, într-un moment în care mulți fug de PSD pentru că ei consideră că partidul a ajuns la un scor foarte mic. Când eram președinte la PSD București, chiar dacă interimar, pentru că așa s-a dorit să fiu ținută cu pisica ridicată, în București, PSD a câștigat aproape 45%. Acum, pe alte conduceri, tot interimare, PSD, în București, a ajuns la 20%. E adevărat, trebuie făcută analiză foarte serioasă cu privire la ce s-a întâmplat în acest partid. Sunt colegi care m-au sunat și mi-au spus că aș fi cea mai îndreptățită persoană să preiau președinția partidului.

Am spus că eu sunt un om de echipă, nu îmi doresc acest lucru. Statutar este normal ca doamna Dăncilă să preia interimatul de președinte. Îl susțin cu toată tăria în poziția de președinte executiv interimar pe domnul Paul Stănescu, care alături de mine și alți colegi, am avut cu toții de pătimit pentru că am semnat acea scrisoare și am avut curajul și verticalitatea să ne menținem punctul de vedere, a spus Gabriela Firea la Palatul Parlamentului.

Vezi și: Firea, la ședința PSD: Am stabilit cu doamna Dăncilă să avem o întâlnire

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel