Firea, informaţii de ULTIMĂ ORĂ despre NOUL PREMIER: Pe listă sunt şi doamne

Primarul general Gabriela Firea a spus, sâmbătă seară, că pe lista ce conţine propunerile cu noul premier al României se află şi persoane de sex feminin.

„Am trecut printr-un moment greu, poate unul dintre cele mai dificile episoade din PSD. Nu am dorit aşa ceva, nu am provocat. Am gestionat cum am putut mai bine, cu mari efecte în ceea ce priveşte imaginea partidului nostru şi chiar a noastră. (...) Am primit semnale că nu trebuia să mă aplic, să mă ocup exclusiv de Primăria Capitalei. Dar nu este corect şi moral să stai deoparte, văzând cum colegii tăi au o problemă", a spus, într-o intervenţie telefonică la România TV, Gabriela Firea.

În legătură cu propunerile pentru noul premier al României, a spus: „Ne dorim să analizăm mai multe candidaturi de prim ministru. Vrem un om care să fie onest, un profesionist. Să ştie să coordoneze echipe, să ştie să-şi impună respectul. (...) Până la această oră, sunt patru, cinci propuneri de candidaţi, şi colegi din partid, şi oameni de stânga, care au colaborat cu noi. Pe listă sunt şi doamne. Mă bucur că sunt şi doamne. Femeile sunt extrem de eficiente, organizate. Sunt convinsă că vom alege cu mult mai mult discernământ, de această dată. Următorul premier va trebui să recupereze întârzierile", a precizat Firea.

De asemenea, primarul general a spus că a discutat cu mai mulţi parlamentari social-democraţi care nu au votat moţiunea de cenzură, primind asigurări că vor vota un viitor Guvern PSD-ALDE. „PSD a ieşit mai întărit din această situaţie extrem, extrem de delicată, am arătat unitatea formaţiunii politice. Veţi vedea că la votul pentru noul Guvern vor fi mai multe voturi pentru decât au fost la moţiunea de cenzură. Eu însămi am vorbit cu mai mulţi colegi, nu le dau numele, care nu au votat la moţiune. Mi-au spus că li s-a garantat că moţiunea nu va trece şi vor primi posturi în ministere. Am încercat să le explic că nu este aşa. (...) Au garantat că vor vota noul Guvern", a declarat Gabriela Firea.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel