Firea, avertisment înainte de întâlnirea cu Dragnea: Să aibă grijă, ei vor răspunde

Gabriela Firea
Gabriela Firea

Gabriela Firea, primarul Municipiului București, face declarații înainte de întâlnirea cu președintele PSD, Liviu Dragnea. 

Vezi aici mai multe despre întâlnire: Firea-Dragnea, față-n față. Tensiuni maxime în PSD, după războiul la distanță

Gabriela Firea acuză că până acum nu a fost invitată oficial la nicio întâlnire. ”S-a decis soarta bucureștenilor cu ușile închise și cu unele persoane care nu aveau dreptul legal să-și spună opinia despre bugetul Capitalei”, susține primarul Capitalei. 

Primarul Capitalei spune că proiectul care se află acum în lucru implică o tăiere de aproape 180 de milioane de euro, aproape 25% din buget, ceea ce va afecta toate serviciile publice din București, de la transportul public, la iluminatul public, spitale, cămine, protecție socială, plus marile investiții. 

Acuzații de manipulare

Gabriela Firea afirmă că acum este creată ”o confuzie totală” și este aruncat către bucureșteni ”un măr otrăvit că s-au tăiat bani de la Primăria Capitalei, dar bucureștenii o vor duce mai bine, pentru că s-au dat fonduri substanțiale la sectoare”. ”Consider că e o manipulare de cea mai joasă speță câtă vreme sectoarele capitalei au atribuții reduse față de primăria generală a Capitalei” a spus Gabriela Firea.  

Avertisment pentru funcționari

Primarul Capitalei a mai spus că primăria nu are excedent, așa cum fals s-ar fi spus. Totodată, ea acuză că se încalcă mai multe legi și că documentele vor ajunge inclusiv la instituțiile abilitate: ”Vom transmite la Guvern, Parlament și apoi la instituțiile abilitate, pentru că, totuși, dacă vrei să te răzbuni pe un om, trebuie măcar să te îngrijești să respecți legislația în vigoare”. Gabriela Firea îi atenționează pe funcționari că ei vor plăti, nu persoana care a luat decizia să o pedepsească pe ea politic: ”Să aibă grijă ce sunt puși să facă, pentru că ei vor răspunde, nu persoana care acum, dorind să mă pedepsească pe mine politic, a luat decizia politică mare ca Bucureștiul să sufere”. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel