Firea îl decorează pe Cristian Țopescu

cristian topescu
cristian topescu

Jurnalistul Cristian Țopescu a fost decorat vineri de primarul Capitalei.

Jurnalistul Cristian Țopescu a primit vineri titlul de „Cetățean de onoare al municipiului București”. Primarul general al Capitalei Gabriela Firea i-a înmânat medalia și diploma într-un moment emoționant transmis live de Antena 3.

„Mă aflu aici într-o triplă calitate: prima, și cea mai îndelungată din punctul meu de veder este cea de admiratoare și de fană a jurnalistului și omului de televiziune Cristian Țopescu. Cea de-a doua calitate este aceea de fost coleg. Am lucrat câțiva ani buni de zile la televiziunea publică – eu la redacția de știri, domnul Cristiam Țopescu la redacția de sport - și am avut câteva evenimente pentru care am colaborat și am putut să observ care este modul domniei sale de lucru despre care voi vorbi după ce voi spune că cea de-a treia calitate este cea mai recentă, și anume de primar general al Capitalei. Am fost întotdeauna impresionată - și poate că acest cuvânt nu exprimă îndeajuns starea mea – de modul minuțios, perfecționist și creativ prin care domnul Cristian Țopescu pregătea toate transmisiile marilor campionate ale lumii în domeniul sportiv. Le-am urmărit de mic copil, apoi în adolescență, în tinerețe, până la maturitate”, a spus edilul Capitalei Gabriela Firea în momentul înmânării diplomei și a medaliei de Cetățean de onoare al municipiului București.

[citeste si]

„De-a lungul a numeroși ani, comentând transmisiuni sportive directe, am vorbit despre o fată din Onești – Nadia Comăneci – am vorbit despre un fiu al Deltei – Ivan Patzaichin – am vorbit despre o fiică a Bârladului – Andreea Răducan – despre un bucureștean – Ilie Năstase – despre un brașovean – Ion Țiriac – despre un constănțean considerat de mulți unul dintre cei mai valoroși fotbaliști români din toate timpurile –Gheorghe Hagi . (...) O listă lungă de sportive și sportivi cărora le datorez această onoare de Cetățean de onoare al municipiului București pentru că, dacă vă amintiți, comentariile mele din transmisiunile directe ale televiziunii române, se încheiau cu cuvintele „Legătura la București, legătura acasă” pentru că, pentru mine, Bucureștiul este și va fi întotdeauna acasă”, a declarat jurnalistul Cristian Popescu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel