Firea - Dragnea, marea împăcare: ''Aș fi fost judecată dacă nu aș fi făcut asta...''

Gabriela Firea
Gabriela Firea

Gabriela Firea a vorbit, în direct, la Antena 3, despre împăcarea cu liderul PSD, Liviu Dragnea.

În acea perioadă de spitalizare au fost mesaje de însănătoșire grabnică și de la colegii din politică: domnul Tăriceanu m-a sunat și nu am putut vorbi, mi-a lăsat mesaj, domnul Dragnea mi-a lăsat mesaj. Mi se pare omenesc. În ceea ce mă privește sunt un om educat și am răspuns Mulțumesc. În acea perioadă au avut loc primele discuții, iar după externare a avut loc o discuție telefonică de a reporni proiectele și relația dintre Primăria Capitalei și Guvern. Nu poți să refuzi așa ceva. Aș fi pusă la colț, dacă aș întoarce spatele ajutorului ministerelor. Am pus întotdeauna interesul oamenilor înaintea celui care să mă reprezinte pe mine. Am reflectat, m-am gândit, m-am sfătuit. Toți vorbesc despre faptul că am fost certați și ne-am împăcat ca doi iubiți. Nici domnul Dragnea nu mă ia la el acasă pentru că este cu Irina, nici eu pentru că sunt căsătorită cu Pandele.

'Aș fi fost judecată dacă nu aș fi făcut asta'

Cred că aș fi fost judecată dacă nu aș fi făcut asta. De ce să sufere bucureștenii pentru o dispută politică? Nu putem să ștergem cu buretele ce s-a întâmplat. Dacă domnia sa și eu alegem ce a rămas din această relație și să reluăm dialogul instituțional, dacă se va constata că aveam șansa că exista o ușă deschisă sau că eu am avut un orgoliu personal prea mare și să dau cu piciorul sprijinului din partea Guvernului, vedem ce o să fie'

Cred că a ajuns și domnia sa la concluzia că nu poți să închizi proiectele unui oraș doar pentru că nu te înțelegi cu primarul. Vreau să văd rezultate, vreau să văd ce face pentru bucureșteni. Nu vreau nimic pentru mine', a afirmat Gabriela Firea, prezentă în emisiunea 100 de minute, de la Antena 3.

Vezi și: Firea, prima apariție tv, după problemele de sănătate: Am ajuns în stare critică..

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel