Firea - RADET, atac: Gândire meschină si criminală!

Gabriela Firea
Gabriela Firea

Gabriela Firea a făcut declarații legate de situația RADET, din acest moment.

"Trebuie să găsim o rezolvare rapid. Judecătorul a spus clar că dacă, la următorul termen, mâine 27 martie, ANAF, principalul creditor, nu vine cu o poziţie fermă privind planul de reorganizare, RADET va intra în faliment. (....) Problema se pune aşa: nici dumneavoastră şi nici eu nu suntem vinovaţi de starea RADET, dar acum avem o răspundere, să rezolvăm problema (...) După toate cercetările realizate, nu există posibilitatea înlocuirii acestui sistem centralizat de termoficare, decât pe o perioadă îndelungată, cu costuri foarte mari. În concluzie, datoria noastră este să salvăm ce avem, să reparăm conductele, să le modernizăm (...) Trebuie să existe o entitate care să preia angajaţii RADET, peste 3.000 de oameni, şi să se asigure continuitatea alimentării cu apă caldă şi căldură a cetăţenilor. Este un lucru vital! Există o legislaţie care trebuie respectată", a declarat Gabriela Firea.

"Cine face afirmaţia "nu votaţi aceste proiecte că îi faceţi un cadou Gabrielei Firea"... Este o gândire meschină, politicianistă şi criminală la adresa cetăţenilor", a mai spus primarul Capitalei.

"Soluţia este înfiinţarea a două noi companii municipale: Termoenergetică şi Energetica Service. Prima va avea ca obiect de activitate producţia, distribuţia şi transportul energiei termice, iar cea de-a doua tot ce înseamnă proiectare şi reparaţii", a anunţat Gabriela Firea.

Vezi și: Firea - RADET, blocuri comuniste PSD-iști: Am auzit discuții.Nu este adevărat!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel