Firea, despre Orban: Noaptea, când adoarme, se gândește la mine. Este un lucru periculos!

Gabriela Firea FOTO AGERPRES
Gabriela Firea FOTO AGERPRES

Gabriela Firea a declarat că nu a fost invitată la întâlnirea premierului cu Asociaţia Municipiilor din România, aducându-i critici lui Ludovic Orban.

"Nu am fost la acea întâlnire, nu am fost invitată. A fost programată o întâlnire cu membrii comitetului director ai Asociaţiei Municipiilor din România. Primarul general este, de obicei, invitat la aceste întâlniri. Am observat şi eu că noul premier, domnul Orban, are o predilecţie faţă de persoana mea şi, cel puţin, de câte ori instala un ministru, ținea neapărat să atragă atenţia asupra unui aspect oarecare care mă viza pe mine. Realmente chiar am făcut o afirmaţie care s-a dorit, aşa, într-o notă mai relaxată: probabil, noaptea, când adoarme, se gândeşte la mine. Dimineaţa, când se trezeşte, se gândeşte din nou la mine, să vadă ce va mai spune despre persoana mea.

"Este un lucru periculos"

Este păcat că se ocupă un premier cu astfel de şarje publice. Ce este mai grav este faptul că spune multe inexactităţi. A ieşit public şi a vorbit despre RADET, despre ELCEN, despre faptul că Primăria are obligaţii. Bineînţeles că avem obligaţii, dar ELCEN este la Guvern, la Ministerul Energiei, şi Guvernul are o mare obligaţie faţă de bucureşteni şi faţă de toţi românii, în ceea ce priveşte energia termică. Domnia sa, probabil, nu ştia mai mult. A profeţit falimentul RADET, ceea ce este un lucru periculos. De unde ştie un prim-ministru ce se va întâmpla, peste câteva zile, în cazul unei hotărâri a Curţii de Apel din Bucureşti? Mi s-a părut cel puţin bizar acest aspect", a declarat Gabriela Firea la Antena 3.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel