Firea, conflict în PSD. Ursu: Dragnea are acest plan

Gabriela Firea
Gabriela Firea

Adrian Ursu a făcut, vineri, o analiză a confluctului dintre Liviu Dragnea și Gabriela Firea. Jurnalistul a explicat care este măsura care va fi evitată cu orice preț.

Adrian Ursu susține că tensiunile dintre președintele partidului și primarul Capitalei fac parte dintr-un război de uzură. 

"Este un război de uzură și așa pare că l-au construit cei care vor să țină PSD sub presiune și probabil că vor mai continua conflictele. E limpede însă un lucru și anume că Gabriela Firea nu va fi exclusă din PSD. Adică orice ar face, orice ar încerca, Liviu Dragnea are acest plan de a o lăsa în interiorul partidului pentru că altfel ar da cale liberă unor alte proiecte politice și anume candidaturi independente, cine șite ce alte combinații de orice fel. Ca urmare, o păstrează într-un fel captivă în interiorul PSD. Știm bine că dacă ar demisiona Gabriela Firea ar pierde postul de primar general al Capitalei și asta nu cred că intră în planurile de viitor apropiat al Gabrielei Firea și atunci bătălia probabil se va consuma la fel, cu episoade vocale, cu episoade în spatele și în fața ușii Partidului Social Democrat și cam atât", a declarat Adrian Ursu, la Antena 3.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel