Firea: Am venit la muncă cu perfuzii!

Gabriela Firea
Gabriela Firea

Gabriela Firea a vorbit despre perioada grea peste care a trecut după intervenția medicală. 

Primarul Capitalei a precizat că a fost în concediu medical, a avut o periodă grea, dar este la serviciu de la 7 ianuarie, fiind la muncă chiar și cu perfuzii.

Ea a mai declarat că se află încă sub tratament, dar se simte mai bine.

„Mă simt mai bine. Sunt în continuare sub tratament și respect cu strictețe un regim alimentar. A fost un eveniment mai neplăcut. A fost o cumpănă. Îi mulțumesc lui Dumnezeu și medicilor pentru că am ieșit cu fruntea sus. Sper să nu se mai repete. Nu a fost foarte simplu pentru mine.

Deși am spus că nu mă mai miră nimic, am citit că un domn consilier general a declarat că mi-am delegat atribuțiile pe o perioadă de un an unei doamne consilier de la primărie. În primul rând nu cunoaște legea. Aș putea să îmi deleg atribuțiile pe o perioadă determinată, firește, către un viceprimar și către administratorul public al primăriei. Nu către un consilier personal. Dar nu a fost cazul. Am avut concediu medical, l-am epuizat, sunt la serviciu de pe 7 ianuarie în fiecare zi. Am fost la serviciu și pe 3 ianuarie, chiar și cu perfuzii și branulă”, a declarat Gabriela Firea care a acuzat o campanie de denigrare la adresa ei. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel