Firea, mesaj după o lună cu Nicuşor Dan primar la Capitală: S-a ales praful

AGERPRES
AGERPRES

"Praful si pulberea s-a ales de promisiunile de la alegerile locale", transmite Gabriela Firea.

"O luna cu noul primar. Al Dreptei Unite. Dezamagire cat cuprinde printre cei care si-au pus sperante in el : apa calda si caldura NU, lucrari dinamizate la Centura ocolitoare a Capitalei - NU investitiile la Metrou NU, reducerea poluarii NU - ne-a scos ochii tuturor ca va primi din prima zi sprijin de la guvern : bani, proiecte -, plata stimulente financiare pentru persoane cu dizabilitati, gravide, nou-nascuti, testare PCR, FIV etc - NU. Le promite dupa alegeri. Cine sa-l mai creada? Cine sa-i mai creada?

Si Orban promite acum in disperare dupa voturi orice, dupa un an de austeritate. Doar nu-l doare gura!A bifat si cateva DA-uri : campanie electorala pentru Orban - Domnul Haos in spitale si groparul economiei - DA, vizite de “lucru” pentru poze electorale - DA, confiscarea muncii echipei anterioare - DA, anunt ca voteaza PNL - DA. De parca ne-ar interesa pe cine recomanda. Ne intereseaza doar sa-si tina promisiunile din campanie.

Dar, dupa cum chiar el a zis : bucurestenii trebuie sa mai aiba rabdare. Plicusor Ban si Orban Sica Mandolina - a tunat si i-a adunat! Gogosi, manipulari, exagerari, cinism si nepasare fata de oameni. Se incurca in propriile minciuni. Le mai permiteti?", a scris Gabriela Firea pe pagina sa de Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel