Firea, mesaj cu subînţeles: Uneori trebuie să...

Firea
Firea

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a postat un mesaj pe Facebook după şedinţa Comitetului Executiv Naţional al PSD, în care spune că "uneori trebuie să faci un pas în spate ca să îi salvezi pe alţii". 

Ea a ataşat postării hashtagurile #adevarulvainvinge #numadaubatuta şi o fotografie care ar descrie, în opinia sa, "ce se întâmplă în aceste zile". În fotografie apar înşirate beţe de chibrit arse, altele fiind neatinse de foc întrucât un băţ din mijloc, tras în spate, nu mai asigură propagarea focului. "Uneori trebuie să faci un pas în spate ca să îi salvezi pe alţii", a scris Firea pe reţeaua de socializare. 

Duminică, după şedinţa Comitetului Executiv Naţional al PSD, secretarul general al partidului, Codrin Ştefănescu, a afirmat că Gabriela Firea nu va fi exclusă din PSD, însă dacă vrea să plece din partid, trebuie să îşi dea demisia şi va pierde mandatul. 

Codrin Ştefănescu, precizare



"Doamna Firea vrea să fie exclusă din partid şi văd că ţine cu tot dinadinsul prin astfel de scrisori, astfel de atacuri la adresa Guvernului, a prim-ministrului, a bugetului, să găsească motive prin care să îi enerveze pe colegii din Comitetul Executiv să o dea afară. Nu o dăm afară! Dacă vrea să plece, îşi pune mandatul pe masă, îşi dă demisia şi pierde mandatul de primar. Altfel, ea are nişte datorii. Bucureştenii au votat-o nu pentru Gabriela Firea în mod special, şi pentru promisiunile pe care le-au făcut şi ceilalţi candidaţi la primăriile de sector. (...) În orice caz, nu o vom exclude din partid pe Gabriela Firea", a declarat Codrin Ştefănescu la Antena 3. 

Vezi şi: Fifor, declarații de ultimă oră: E o prioritate

ANM, cod portocaliu 3 februarie. Zonele vizate

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel