Finul lui Vasile Blaga, acuzat că a spart casele unor prieteni

Finul lui Vasile Blaga, Coriolan Pop Bruckenthal, este acuzat de complicitate la furt, după ce ar fi spart casele mai multor prieteni din Oradea. Prejudiciul este de peste 50.000 euro. 

Finul lui Blaga ar fi dat spargerile cu un temut interlop din Iaşi, Constantin Cojocaru, zis Pasaris al României, care are la activ mai multe spargeri în Serbia, Germania, România, dar şi o crimă, conform Antena 3. 

Cei doi spărgători au fost prinşi duminică, la scurt timp după producerea faptelor. Desfăşurarea impresionantă de forţe nu a fost, însă, pentru Coriolan Pop, ci pentru partenerul său de spargeri, cunoscut ca fiind violent. Acesta a evadat din mai multe închisori din Serbia, ultima dată ucigând un poliţist care era pe urmele sale. 

Cei doi au fost reţinuţi iniţial pentru 24 de ore sub acuzaţia de furt calificat, dar şi complicitate la furt calificat. A doua zi, pe numele lui Cojocaru a fost emis un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile, în timp ce pentru Coriolan Pop a fost dispusă măsura controlului judiciar pentru 60 de zile. 

Cine este Coriolan Pop 

Coriolan Pop-Bruckenthal a fost căsătorit cu fosta deputată PDL Ionela Pop-Bruckenthal, actualmente la ALDE, la finalul anilor '90. Cei doi au fost cununaţi de europarlamentarul Vasile Blaga. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel