FINALIȘTI EUROVISION 2018 semifinala a patra, 11 februarie

Cea de-a patra semifinală Eurovision 2018, selecția națională, are loc duminică, 11 februarie. 

UPDATE: Finaliștii sunt Claudia Andras, Tiri și Feli.

----

EUROVISION 2018 a patra semifinală FINALIȘTI 11 februarie. Cea de a patra semifinală Eurovision Romania va fi transmisă de la 90 de metru sub pământ. Artiștii au făcut, sâmbătă, primele probe de sunet în subteran.

EUROVISION 2018 a patra semifinală FINALIȘTI 11 februarie. Telespectatorii vor afla, duminica, cei trei castigatori ai semifinalei de la Salina Turda din show-ul prezentat de Diana Dumitrescu si Cezar Ouatu.

Atmosfera din Salina Turda

EUROVISION 2018 a patra semifinală FINALIȘTI 11 februarie. La Salina Turda, ecoul din mina este acoperit de vocile concurenților Eurovision Romania, anunță TVR. 

EUROVISION 2018 a patra semifinală FINALIȘTI 11 februarie. Peste 20 de tone de echipamente au fost coborate în subteran. Printr-un tunel s-au întins câte 4 kilometri de cablu pentru fiecare cameră de luat vederi. 

EUROVISION 2018 a patra semifinală FINALIȘTI 11 februarie. Pentru realizarea show-ului în conditiile speciale din Salina Turda, echipa Eurovision Romania mizează pe un spectacol de lumini creat cu 70 de capete mobile inteligente și 70 de proiectoare convenționale, instalație de sunet cu boxe perimetrale ți 30 de metri pătrați de ecrane LED.

Cine sustine recitaluri 

EUROVISION 2018 a patra semifinală FINALIȘTI 11 februarie. Elena Gheorghe, reprezentanta României la ediția din 2009 a Eurovision, și grupul pop-opera Ad Libitum Voices susțin recitalurile semifinalei din Salina Turda.

Rămâneți pe DCNews pentru a afla numele finaliștilor celei de-a patra semifinală.  

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel