EXCLUSIV  FINALA WIMBLEDON, 13 iulie, Simona HALEP - Serena WILLIAMS, informația momentului. Rezultat vot

Simona Halep FOTO AGERPRES / EPA
Simona Halep FOTO AGERPRES / EPA

FINALA WIMBLEDON, 13 iulie, Simona HALEP - Serena WILLIAMS/ Astăzi, de la ora 16:00, începe finala Wimbledon. Simona Halep o confruntă pe Serena Williams. 

FINALA WIMBLEDON, 13 iulie, Simona HALEP - Serena WILLIAMS DCNews a realizat un sondaj cu privire la finala Wimbledon de astăzi, cu privire la șansele Simonei Halep de a o învinge pe Serena Williams. 

FINALA WIMBLEDON, 13 iulie, Simona HALEP - Serena WILLIAMS Românii evident că speră la o victorie a Simonei Halep și cei mai mulți au răspuns că va reuși să o învingă pe Serena Williams. În ciuda procentului mare care înclină spre o victorie a româncei, un procent de aproape 68%, sunt și români care nu cred în această victorie, asta probabil și în urma trofeelor câștigate, de-a lungul carierei de către Serena Williams. Cei din a doua categorie reprezintă 32%. 

VEZI AICI LIVE: FINALA WIMBLEDON 2019, 13 iulie. Simona HALEP - Serena WILLIAMS, LIVE. Scor: rezultat final

(w670)

FINALA WIMBLEDON, 13 iulie, Simona HALEP - Serena WILLIAMS Pentru Serena Williams, care împlinește 38 de ani, va fi a 11-a finală disputată la All England Club. Din cele 11 finale, a pierdut doar trei. Pentru Simona Halep, e o premieră prezența în finala de la Wimbledon. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel