FINALĂ VEDETA POPULARĂ câștigător sezon 3

FINALĂ VEDETA POPULARĂ câștigător sezon 3
FINALĂ VEDETA POPULARĂ câștigător sezon 3

FINALĂ VEDETA POPULARĂ câștigător sezon 3. Duminică, 23 decembrie 2018, a avut loc marea finală VEDETA POPULARĂ difuzată pe TVR 1. 

FINALĂ VEDETA POPULARĂ câștigător sezon 3. Cei cinci finalişti ai sezonului 3 la Vedeta populară au fost: Mihai Teacă din Braşov, Andreea Ghiţiu din Maramureş, Alexandra Dan din Suceava, Raluca Radu din Vaslui şi Vlăduţ Sărmaş din Bistriţa, însă numai unul dintre ei a câștigat concursul de la TVR 1.

UPDATE: VLĂDUȚ SĂRMAȘ A CÂȘTIGAT EDIȚIA A III-A A TROFEULUI „VEDETA POPULARĂ" A TVR 1!

Vlăduţ Sărmaş are 20 de ani şi este student la secţia de canto clasic a facultăţii de muzică din Cluj. Vlăduţ Sărmaş este pasionat de tot ce înseamnă folclor, aşa că s-a hotărât să înveţe să facă opinci. Pentru asta, a apelat la ajutorul Lelei Floare, ultima opincăreasă din Bistriţa Năsăud.

FINALĂ VEDETA POPULARĂ câștigător sezon 3


Mihai Teacă vine din Făgăraş şi este urmaşul unui fost lăutar, percuţionist. În joacă, micul Mihai a descoperit întâi o orgă, apoi a început să cânte şi din voce. De pe la 12 ani. Muzica populară l-a atras întâi prin mesajul textelor. Îi plăcea veselia pe care o transmiteau unele cântece. A continuat cu muzica clasică. Acum studiază ca tenor şi, în paralel, ca pianist. Şi, pentru că muzica populară este în sufletul lui, cântă şi la clarinet, dar numai folclor. Mihai Teacă va reprezenta Braşovul în finala Vedeta populară de la TVR 1.

Raluca Radu, tânăra în vârstă de 20 de ani, din Vaslui, este cea de-a patra finalistă la Vedeta populară, sezonul 3. Când era la grădiniţă, cânta în copaci, se prefăcea că acolo e scena şi că ea oferă un spectacol. Unchiul ei a observat-o şi i-a făcut atenţi pe părinţii ei la talentul pe care-l avea.

FINALĂ VEDETA POPULARĂ câștigător sezon 3


Andreea Ghiţiu are 19 ani şi reprezintă zona Lăpuşului la Vedeta populară. A reuşit să se impună cu un stil special de interpretare, specific regiunii în care s-a născut: cântatul cu noduri. Andreea Ghiţiu este studentă în anul al doilea la Etnologie, dar cântă de când era foarte mică. A devenit cu adevărat pasionată de folclor când a fost luată într-un grup de copii să colinde la o televiziune.

Al cincilea finalist are 20 de ani şi este student la secţia de canto clasic a facultăţii de muzică din Cluj. Vlăduţ Sărmaş este pasionat de tot ce înseamnă folclor, aşa că s-a hotărât să înveţe să facă opinci. Pentru asta, a apelat la ajutorul Lelei Floare, ultima opincăreasă din Bistriţa Năsăud.

Alexandra Dan are 18 ani şi vine din inima Bucovinei, de la Putna şi, mai în glumă, mai în serios, spune că a început să cânte înainte chiar să vorbească. Bunica ei i-a descoperit talentul şi i-a sădit în suflet pasiunea pentru muzică.

VEZI ȘI: X FACTOR 2018 CÂȘTIGĂTOR sezon 8 marea finală

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel