FINALĂ Transport & Ticketing Awards 2018. ARSCM, pe LISTA SCURTĂ

ARSCM
ARSCM

Asociaţia Română pentru Smart City şi Mobilitate (ARSCM) a fost nominalizată în lista scurtă a finaliştilor în cadrul evenimentului internaţional Transport & Ticketing Awards 2018, la categoria Smart City 2018. 

La această categorie au fost nominalizate proiecte cu impact asupra transportului inteligent. ARSCM a fost selectată pentru programul Caravana Smart City, în cadrul căruia componenta transportului inteligent are o pondere foarte importantă.

Finaliştii au fost Tranzer, buy the ticket take the ride, Las Vegas Monorail Company, TAO Orelans Metropole, în parteneriat cu Keolis - Kisio - Masabi pentru PlanBookTicket şi Asociaţia Română pentru Smart City şi Mobilitate, cu programul Caravana Smart City.

Prezent la ceremonia de decernare a premiilor, preşedintele ARSCM, Eduard Dumitraşcu, a declarat că recunoaşterea internaţională a eforturilor asociaţiei, alături de actorii locali, este un mare pas înainte, un motiv pentru a privi România 2020 cu încredere.

Despre Transport & Ticketing Awards 2018

Transport & Ticketing Awards 2018 se derulează în cadrul Transport Ticketing Global şi se află la cea de-a zecea ediţie. Evenimentul a avut loc în perioada 23 - 24 ianuarie 2018 la Londra, la Old Billingsgate Market. Este cea mai mare şi mai atractivă expoziţie de transport public din lume şi reuneşte toţi actorii-cheie din toate domeniile inteligente de ticketing şi industria oraşelor inteligente. Transport Ticketing Global 2018 este întâlnirea anuală pentru întreaga comunitate de transport public. Pe parcursul celor două zile au avut loc dezbateri aprofundate şi studii de caz din partea operatorilor de pe fiecare continent.

[citeste si]

Caravana Smart City este un program de promovare şi educare derulat la nivel naţional, iniţiat de ARSCM şi realizat în parteneriat cu Ministerul Energiei, ce se desfăşoară pe parcursul a 12 luni, la nivel naţional, în 12 regiuni ale României, din luna septembrie 2017, iar din anul 2018 se extinde la nivel european. În România, Caravana Smart City a fost premiată în luna noiembrie în cadrul Galei Educaţiei pentru componenta de educaţie a programului. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel