Finală la Kanal D. Îmi place dansul a dat premiul de 100000 euro

Victor Slav, în lacrimi, în fața lui Teo Trandafir
Victor Slav, în lacrimi, în fața lui Teo Trandafir

 Marea Finală a show-ului “Îmi place dansul”, difuzat la Kanal D a ținut toata Romania cu sufletul la gură: șase dansatori s-au luptat in ringul de dans pentru marele premiu pus in joc.

 Stefan a reusit sa ii impresioneze pe telespectatori, in urma voturilor celor din fata micilor ecrane, aceasta a fost desemnat castigator, cu un procentaj de 51,4% din voturi. Stefan a intrat in posesia premiului de 100.000 de lei.

    Competitia a fost stransa, in urma punctelor oferite de jurati, clasamentul l-a indicat pe prima pozitie pe Stefan, cu 24.6 puncte, fiind urmat de Roberto, cu 21 de puncte. Surpriza serii a fost data de faptul ca pe locul al treilea s-au clasat, la egalitate, Alina si Emanuel, cu 20.2 puncte. Alexandru a fost urmatorul concurent in top, cu 18 puncte, iar ultima clasata, Anais, cu 16.4 puncte. Primii doi concurenti clasati au intrat direct in lupta pentru marele premiu.

    Astfel, batalia finala, pentru marele premiu de 100.000 de lei, s-a dat intre primii trei concurenti clasati: Stefan, Roberto si Alina. Departajarea dansatorilor pentru cea de-a treia pozitie, pentru a intra in batalia finala pentru marele premiu, s-a facut in urma voturilor telespectatorilor.

    “Va multumesc pentru tot si ma inclin in fata voastra. Pe viitor, ma veti vedea facand lucruri minunate si pline de bine. Ma bucur ca am fost si evoluat pe aceasta scena, de la  a spus Sfefan, castigatorul show-ului “Imi place dansul”.  

    De saptamana viitoare, in fiecare sambata, de la ora 22:00, la Kanal D telespectatorii vor putea urmari serialul de comedie “Moldovenii”, care  infatiseaza, intr-o nota palpitanta, viata unui sat din inima Moldovei, atmosfera din mediul rural, iar personajele care alcatuiesc nucleul comediei vor transforma banalitatea unei zile obisnuite intr-una absolut fascinanta.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel