Finală iUmor 2017. Invitat special în emisiune

Coco Marinescu, Ioan Stan, Trupa Comedy Zebra Show, Cristi Priză, Dima Cubreacov, Doina Teodoru, Mikael Szanyiel, Albert Cremene, Ioana Roman și Bogdan Zloteanu sunt cei 10 finaliști care vin hotărâți să lupte pentru marele premiu de 20.000 de Euro, în ultima ediție a emisiunii „iUmor" din acest sezon.

În prima etapă a finalei care va începe duminică, 21 mai de la ora 20:30, ei vor prezenta pe rând juriului „iUmor" cele mai bune numere, fie de stand-up, roast, snoave sau glume. Doar cei care vor reuși să îi impresioneze pe Delia, Mihai Bendeac și pe Cheloo și vor primi trei „Like"-uri vor intra la votul publicului, în aplicația „iUmor".

(w670)

În așteptarea rezultatului final, în timp ce telespectatorii își vor alege favoritul sau favorita, fanii emisiunii se vor delecta cu câteva momente speciale.

(w670)

Vlad Grigorescu, prezentatorul emisiunii și câștigător al primului sezon „iUmor" va pregăti un număr de magie care, cu siguranță, îi va ține în suspans pe telespectatori, iar invitatul special al serii, care poate fi urmărit și la „X Night Show" va fi actorul Cătălin Bordea, cu un număr savuros de stand-up. Din publicul „iUmor" vor face parte și Ionuț Rusu și Marilu, foști concurenți ai emisiunii, care vor veni să urmărească finala celui de al treilea sezon „iUmor", duminică, de la ora 20:30, la Antena 1.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel