FINALĂ INSULA IUBIRII sezon 4 - 9 decembrie. Ei au rămas împreună! video

Finala INSULA IUBIRII 9 decembrie
Finala INSULA IUBIRII 9 decembrie

FINALĂ INSULA IUBIRII sezon 4 - 9 decembrie. Duminică, 9 decembrie, a avut loc finala INSULA IUBIRII sezon 4. Am aflat ce cupluri au rămas împreună și cine a decis să se despartă după INSULA IUBIRII.

FINALĂ INSULA IUBIRII sezon 4 - 9 decembrie. Cele cinci cupluri care au făcut parte din cel de-a patrulea sezon "Insula Iubirii" s-au întors duminică seară, 9 decembrie de la 20.00, la Antena 1, în fața ceremoniei focului.

FINALĂ INSULA IUBIRII sezon 4 - 9 decembrie. De această dată în România, nu în Thailanda, la șase luni de la încheierea filmărilor, cuplurile s-au reîntâlnir cu Radu Vâlcan la Bonfire pentru a povesti cum a decurs viața lor după "Insula Iubirii" și ce s-a întâmplat cu relațiile lor.

Înainte de a pleca de pe "Insula Iubirii", cuplurile au răspuns celei mai importante întrebări de cuplu: "Ați venit pe Insula Iubirii împreună, cum plecați: împreună sau separat?".

FINALĂ INSULA IUBIRII sezon 4 - 9 decembrie. Cine a revenit asupra deciziei și cine a decis să mai dea o șansă relației sale, telespectatorii aflați din rândurile de mai jos:

Mari și Iulian au decis despărțirea în Thailanda.

Mari consideră că unicul vinovat pentru situația care s-a întâmplat este chiar Iulian. Șase luni mai târziu, decizia ei a rămas neschimbată: "Sunt singură și nu m-am gândit încă ce partener îmi doresc pe viitor... habar n-am, doar să vină!".

Mari și Iulian au rămas amici, dar vorbesc destul de rar: "Suntem prieteni... pot spune. Vorbim când avem timp. El muncește, eu muncesc."

Pentru o perioadă, Mari a fost plecată din țară, acesta fiind și motivul pentru care nu a fost prezentă la Ceremonia Focului ce a avut loc în România. De asemenea, Iulian și-a văzut de viața lui. Dacă ne uităm pe contul său de Facebook, pare că este singur. Deși echipa a insista să aibă de la el un ultim testimonial, timiditatea l-a împiedicat să facă filmarea solicitată. Din spusele ambilor, nu există șanse de împăcare întrei ei, mai ales după difuzarea emisiunii.

VEZI ȘI: Finală INSULA IUBIRII. Radu Vâlcan, scandal: Ești cel mai laș bărbat!


Gabi și Andreea au fost cel mai controversat cuplu de la Insula Iubirii.

Pe 9 decembrie, în marea finală, am aflat dacă au rămas sau nu împreună. Întâlnirea de la București, care a avut loc în săptămâna în care a început difuzarea emisiunii, i-a găsit împreună, formând un cuplu, în ciuda evenimentelor petrecute pe insulă.

Gabi a dorit să se împace cu Andreea pentru că i-a părut rău pentru felul în care a vorbit în Thailanda vizavi de ea. Până la urmă, și-a dat seama că „Andreea nu este cea mai potrivită pentru el".

Pe de altă parte, Andreea se consideră fericită. Situația în care erau până la venirea în Thailanda și-a reluat cursul. Experiența de la Insula iubirii și sfaturile pe care le-au primit acolo au fost total ignorate de cei doi. Marea surpinză a venit la aproape un an de la încheierea filmărilor. Prin intermediul unei filmări, Andreea a spus, la Antena 1, că relația dintre ea și Gabi s-a încheiat.

Cati și Răzvan au fost invitați la Ceremonia Focului din România pentru a afla vești despre relația lor.

Cati a spus care este cel mai mare regret cu care a plecat de pe insulă: ”Mi-am dat seama că am pierdut un om minunat, un om frumos și cu suflet mare. Mi-a demonstrat asta și după ce ne-am întors. Regret foarte mult. Nu trebuia să fac ce am făcut. Puteam să aștept, știam că o să se schimbe și nu trebuia să fac ce am făcut."

Însă Răzvan pare că nu s-a schimbat deloc. În zecile de mesaje trimise echipei Antena 1, Răzvan a transmis numeroase amenințări: „Am toate dosarele voastre. O să aplic legea străzii pe voi."

Hannelore și Bogdan s-au căsătorit.

Surpriza a fost însă legată de Raul, bărbatul spre care Hannelore și-a îndreptat atenția și pe care a încercat să-l folosească pentru a se reconfirma ca femeie atrăgătoare. Raul a dezvăluit că Hannelore l-a căutat de mai multe ori.

Partenerea lui Bogdan l-a sunat și i-a trimis mesaje ce conțin anumite invitații.

"Convorbiri de câte 30 de minute inițiate de ea. Au urmat multe mesaje: „Doamne, abia aștept să te văd! Mi-ai dat așa un fior în mare, ai pus mâna pe mine și m-au luat gândurile". Nu vedeam de ce aș continua. Nu suntem prieteni, nu ne cunoaștem de-o viață. Nu mi-am dorit absolut nimic." - a povestit Raul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel