Finala Cupei României părăsește Bucureștiul. Unde se joacă ultimul act

Finala Cupei României
Finala Cupei României

Finala Cupei României nu se va disputa în București, în 2019.

Finala Cupei României, ediţia 2018-2019, se va disputa în data de 25 mai, pe Stadionul 'Ilie Oană' din Ploieşti, a anunţat, miercuri, la finalul Comitetului Executiv al Federaţiei Române de Fotbal, preşedintele Răzvan Burleanu.

'Comitetul Executiv a stabilit data disputării finalei Cupei României, atât la seniori, cât şi la juniori. Ţinând cont de nevoile de la nivelul primei reprezentative şi Under 21, am luat decizia ca finala Cupei să fie devansată pentru 25 mai, urmând să se dispute pe Stadionul Ilie Oană din Ploieşti. Tot în 25 mai şi pe acelaşi stadion va avea loc finala de Cupa României Under 19, iar finala campionatului Ligii Elitelor se va desfăşura pe 2 iunie. Şi Mirel Rădoi şi Cosmin Contra au fost de acord pentru că jucătorii vor putea să aibe câteva zile libere înainte de a intra în cantonamentul premergător dublei cu Norvegia şi Malta, respectiv cantonamentul de dinaintea Campionatului European U21', a spus Burleanu.

Citește și: Burleanu anunță o adevărată 'bătălie' cu Suedia şi Insulele Feroe

Micii fotbaliști, liber la transferuri

Burleanu a precizat că în curând jucătorii sub 16 ani vor putea să plece liberi de la un club la finalul sezonului competiţional. 'Comitetul Executiv a luat măsura privind libera circulaţie a juniorilor până la 16 ani. E o măsură care trebuia să fie luată de mai mult timp, iar la 16 aprilie, la următoarea şedinţă, vom avea un vot final pe această temă. După acest vot, jucătorii sub 16 ani vor putea pleca liberi de la un club la finalul sezonului competiţional. E o decizie extrem de utilă pentru ca părinţii să nu mai întâmpine dificultăţi în a-şi muta copiii de la un club la altul. O măsură similară se va lua şi cu jucătorii amatori de peste 19 ani', a explicat el.

Preşedintele FRF a fost mandatat de Comitetul Executiv să negocieze contractul cu jucătorii echipei naţionale de seniori pentru campania de calificare la EURO 2020. Tot miercuri, au fost aprobate costurile aferente meciurilor oficiale ale primei reprezentative a României cu Suedia şi Insulele Feroe, costul de cazare şi masă pentru partida cu Norvegia, care va avea loc în luna iunie, precum şi costurile cantonamentului selecţionatei U21 din Spania.

Citește și: Trei jucători vor pleca de la FCSB. Becali: Am vorbit cu MM

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel